Politica de confidentialitate

Echipa Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro are ca obiectiv principal sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al vizitatorilor si clientilor site-ului nostru.

De aceea vom folosi toate informatiile despre dumneavoastra in acord cu intentiile pe care le-ati declarant si protejandu-va de activitatile ilegale sau de tip spam.

La inregistrarea unui cont precum si in alte etape ale vizitei pe site-ul nostru, vi se cere sa furnizati unele date pentru identificarea dumneavoastra ca persoana fizica sau juridica.

Aceste informatii nu vor fi divulgate altor persoane decat in masura in care dumneavoastra va dati acordul pentru acest lucru, prin postarea datelor in zonele publice sau de contact pentru potentialii clienti.

Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro va utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra pentru inbunatatirea serviciilor precum si pentru a va trimite ultimele noutati privind serviciile noastre. Daca nu mai sunteti interesati sa primiti noutati trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa buletinul_auto@yahoo.com cu textul “Dezabonare newsletter licitatii”.

Datele postate de utilizatori in locurile publice, anunturi, forumuri, … nu intra in responsabilitatea noastra.

Informatiile stranse de pe site-ul Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro, sunt folosite pentru a administra conturilor, pentru a solutiona intrebarile , pentru imbunatatirea serviciilor si pentru comunicarea cu dumneavoastra. Toate demersurile noastre sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si au ca scop sa va sprijine in activitatea profesionala venind cu solutii in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Utilizatorii au dreptul sa isi modifice datele de contact si identificare iar la cererea acestora, conturile cu toate informatiile din ele vor fi sterse.

Pentru ca nici o alta persoana sa nu poata accesa contul dumneavoastra, aveti o parola pe care trebuie sa o schimbati periodic si pe care nu trebuie sa o faceti cunoscuta decat celor care au dreptul acesta.

Pentru imbunatatirea serviciilor va rugam sa ne trimiteti prin e-mail sau telefon orice problema intampinati precum si sugestii pentru care va multumim.

Daca vom schimba aceste reguli va vom anunta in timp util oferindu-va posibilitatea de a alege daca mai pastrati contul si mai aveti activatate pe site-ul nostru.

Pentru eventualele neclaritati nu ezitati sa ne scrieti.

Echipa Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro va multumeste si va asigura ca ne straduim sa va oferim cele mai bune servicii.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României