Termeni si conditii

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate situatiile ivite intre Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro si utilizatorii sai, persoane fizice sau juridice.

Termenul "Site" reprezinta site-ul Licitatii.DezmembrariAutoPiesero si administratorii sai.

Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ro.

Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Termenul "Vanzator" reprezinta utilizatorul care ofera spre vanzare un bun/serviciu prin intermediul paginiilor site-ului.

Termenul "Cumparator" reprezinta utilizatorul persoana fizica sau juridica, utilizator al site-ului, care cumpara produse prin intermediul site-ului.

Termenul "Expeditor" reprezinta persoana fizica sau juridica, utilizator al site-ului, care ofera spre vanzare produs pe sitesi livreaza produsul/produsele catre comparator.

Termenul "Destinatar" reprezinta persoana fizica sau juridicautilizator al site-ului care cumpara produse prin intermediul site-ului si primeste produsul de la vanzator prin intermediul unui curier..

Termenul "Curier" face referire la companiile si/sau reprezentantii companiilor de curierat la care apeleaza vanzatorul si/sau cumparatorul si care sunt responsabili de livrarea coletelor trimise.

Termenul "Ramburs" reprezinta contravaloarea coletului sau a taxelor de transport platita de catre destinatar pentru expeditor.

1. Acceptarea conditiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe site. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie de indata sa inceteze folosirea Site-ului, fara a avea nici un drept asupra informatiilor postate in contul sau pe site.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul este unul de anunturi si de licitatii online, unde se pot publica anunturi gratuite in domeniile prestabilite, se pot face cautari prin adaugarea de filtre pentru anunturile deja postate pe site de catre tine sau de alti Utilizatori si poti participa la licitatii in calitate de comparator sau de vanzator.

Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa Licitatii.DezmembrariAutoPiese.roisi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior precum si de a le sterge daca au un continut continutul care nu se incadreaza corect pe site sau nu sunt veridice. Informatiile postate pe site si care incalca legea sau nu se incadreaza in profilul site-ului sau care aduc un prejudiciu de imagine unor alti utilizatori sau site-ului pot fi sterse de catre administratorul site-ului fara acordul sau avizarea celui care le-a postat.

3. Dreptul de autor

Informatiile publicate pe Licitatii.DezmembrariAutoPiese.roapartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi preluate si/sau utilizate si/sau transmisefara acordul Top Service SRL, acestea fiind protejate de drepturile de autor.

4. Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de informatiile pe care le incarca in contul sau de pe site si orice consecinta legala sau privitoare la drepturile de autor se rasfrange asupra utilizatorului.

Prin postare utilizatorul declara ca este indreptatit sa faca acest lucru.

Postand informatiile pe LicitatiiPieseAuto.ro, utilizatorul transmite site-ului toate drepturile de autor.

5. Livrare

Conditiile de livrare si plata sunt stabilite intre vanzator si comparator, site-ul nefiind implicat in nici un fel de garantie. Site-ul poate contoriza opiniile utilizatorilor despre ceilalti utilizatori in vederea stabilirea unui indicator de incredere.

Licitatii.DezmembrariAutoPiese.ronu este implicat in nici un fel in relatie a Expeditorului cu Destinatarul si cu Curierul iar in cazul unor neintelegeri nu asigura nici medierea nici acordarea de compensatii celor pagubiti.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României